Flipp - Weekly Shopping

Flipp Corporation

Shopping

com.wishabi.flipp

Flipp alapvető app a heti bevásárlás is. Keresés szórólap ajánlatok és a kuponokat elem, a márka vagy a kategória, hogy gyorsan megtalálják a legjobb ajánlatokat a heti alapvető és mentése money szuper könnyű. Flipp, az egyetlen olyan alkalmazás, amely megfelel a helyi szórólap foglalkozik kuponok a márkák, szeretsz, hogy hozza meg a legtöbb megtakarítás. Tartsa meg a pályán a heti bevásárlás, Flipps végső bevásárló lista akarat segít előre találva mi eladó és szálláshelyén szervezett bolti. Amerikai felhasználók számára egyszerűen add törzsvásárlói kártyák a kedvenc üzletek Flipp-be és majd klip kupon foglalkozik a kártya azonnali megtakarítást a pénztárnál. Flipp hozza meg a legújabb flyers a kedvenc üzletek, beleértve Walmart, Target, dollár általános, Walgreens, a Home Depot, Macys, farkukat sportszerek, CVS, JCPenney, Best Buy, Lowes és több mint 800 több kiskereskedők. Minden héten van szüksége az elemek 20-50 % is mentheti. Eretnekségek, amit a szakértők beszélnek Flipp:
 
Jó háztartás: Apps voltak szerető--"tudom, hogy anya idő szorította, és elfoglalt, és apps kell varrat nélküli, intuitív, és hasznos, hogy vegye észre. Flipp az összes ezeket a dolgokat" Flipp már megnevezett egy top bevásárló app segíteni neki megment pénz több mint 350 kiadványok, beleértve a TechCrunch, az ABC News, Forbes, USA Today, a Washington Post, The Boston Globe, a Marilyn Denis Show, CP24, The Globe és Mail és Metro hírek. Top anyu bloggerek hívott Flipp a "bevásárló haver", a "go-to app részére megtakarító pénz", a "best friend" és egy "életmentő".

 Funkciók közé tartozik: -Gyors Tallózás through a kedvenc helyi szórólapok beleértve a dollár általános, BI-LO, Winn-Dixie, kábítószer London, Co-op és így tovább. -Mérkőzés szelvények a szórólapok a márkák, szereted a legtöbb megtakarítás több száz. -Előre tervezni, és fedezze fel a foglalkozik a bevásárló lista minden elemére. -Keresni több száz elemek, a kiskereskedők és a márkák. -ClipArt elemek foglalkozik, hogy a bevásárló túra egyszerű megszervezni. -Fedezze fel az ajánlatok és a végső megtakarítás kedvezmény csúszka és megment 50 %-áig, ki. -Emlékeztetőket lejáró foglalkozik, új ajánlatokat és frissítéseket a kedvenc és a közeli kiskereskedők, hogy felfüggeszti a tetején a foglalkozik.five nights at freddys 2
five nights at freddys 4
flippy knife

Alphabetical

Genres