ColorMe - Coloring Book Free

Dot to Dot s.r.o.

Entertainment

com.adult.coloring.book.pages

2bros játékok bevezeti a festés és a rajzolás, a felnőttek számára az Android. Start rajz felnőttek kifestőkönyv most élvezni a képeket, az állatok, madarak, pillangók és egyéb mandala színezés oldalakat. Kifestőkönyv a felnőttek segít, hogy pihenjen, és jobban érzi magát. Nincs szükség egy internet kapcsolat-hoz elkezd doodling és a festészet a mandala színezés oldalak. Miért a színező játék ColorMe?
 -Felnőttek színezés könyv tartalmaz több mint 100 színező oldalak a téma, a mandala, állatok, szerelem, élelmiszer, tengeri világ és sokan mások. Caterogies a lányok és a fiúk is létrejönnek. -A kedvenc állat oroszlán, papagáj, elefánt, tigris, hal vagy még egy gyönyörű bagoly szín. -Hozzon létre saját színkombinációk a rajz játék felnőtteknek. 
-Felnőtt festészet és firka célja is, a gyerekek és a kisgyermekek. 
-Kifestőkönyv a felnőttek számára is egyszerű vezérlők érintse meg a festék, és a csípés a nagyításhoz a színező oldalak. 
-Ossza meg a vázlatot család és a barátok a Facebook, Instagram, és más szociális apps.
 -A felnőttek színező oldalak mind ingyen. -A félelmetes családi játék. -Különleges Kategóriák: Zodiac, a keleti és a minták -Feltár a kreativitás -Családi barátságos környezetben. 
Minden kép színezés játék ColorMe felnőtteknél gondosan kiválasztott, így még a gyerekek szeretnék festeni. Fedezze fel a csodálatos világ tele mandalák, állatok, madarak és virágok. Lehetővé teszi, hogy dolgozzon valamit most -Mandala színezés könyvek, a felnőttek bárhol ön akar. 
Állatok színezés játék felnőtteknek egy szabad app, és nem igényel semmilyen internet kapcsolatot. Have fun holidays, a kertben, vagy egy hosszú óra repülés közben. Anti-stressz a színezés segít, hogy legyen nyugodt és kreatív. -A stressz enyhítésére app Felejtsd el a napi stresszt, és hagyja, hogy ColorMe kell az új személyes terapeuta. Fotók és képek szerkesztése, vagy egyszerűen létre néhány szép kollázs a top színező terápia részeként. -A támogatás és a kompatibilitás.
 Voltak folyamatosan fejleszti a felnőttek, rajz, firka, és festés játék, úgy, hogy minden Android készülékek futtatni a játékot. Hagyja, hogy segítsen javítani a játékot, azáltal, hogy egy őszinte felülvizsgálat, a Google play, olvasni, és érdekel minden egyetlen visszajelzés, ezért hoztuk létre arcok, emberek és karácsonyi színező oldalak. 
ColorMe - kifestőkönyv a felnőttek egy szabad app is, a nők és a férfiak valamennyi korosztálya nagy szerkesztő. Ha tetszik a legjobb játékok gyerekeknek és felnőttek Kövess minket: https://www.facebook.com/2brosgamesforkids Kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évetcafeland world kitchen
castle cats epic story quests
chichens
chuck skate universe
clash of clans
clash royale
clash royale
clash royale
clash royale
coin dozer free prizes
crab war
cut the rope

Alphabetical

Genres