ColorMe - Coloring Book Free

Dot to Dot s.r.o.

Entertainment

com.adult.coloring.book.pages

2bros játékok bevezeti a festés és a rajzolás, a felnőttek számára az Android. Start rajz felnőttek kifestőkönyv most élvezni a képeket, az állatok, madarak, pillangók és egyéb mandala színezés oldalakat. Kifestőkönyv a felnőttek segít, hogy pihenjen, és jobban érzi magát. Nincs szükség egy internet kapcsolat-hoz elkezd doodling és a festészet a mandala színezés oldalak. Miért a színező játék ColorMe?
 -Felnőttek színezés könyv tartalmaz több mint 100 színező oldalak a téma, a mandala, állatok, szerelem, élelmiszer, tengeri világ és sokan mások. Caterogies a lányok és a fiúk is létrejönnek. -A kedvenc állat oroszlán, papagáj, elefánt, tigris, hal vagy még egy gyönyörű bagoly szín. -Hozzon létre saját színkombinációk a rajz játék felnőtteknek. 
-Felnőtt festészet és firka célja is, a gyerekek és a kisgyermekek. 
-Kifestőkönyv a felnőttek számára is egyszerű vezérlők érintse meg a festék, és a csípés a nagyításhoz a színező oldalak. 
-Ossza meg a vázlatot család és a barátok a Facebook, Instagram, és más szociális apps.
 -A felnőttek színező oldalak mind ingyen. -A félelmetes családi játék. -Különleges Kategóriák: Zodiac, a keleti és a minták -Feltár a kreativitás -Családi barátságos környezetben. 
Minden kép színezés játék ColorMe felnőtteknél gondosan kiválasztott, így még a gyerekek szeretnék festeni. Fedezze fel a csodálatos világ tele mandalák, állatok, madarak és virágok. Lehetővé teszi, hogy dolgozzon valamit most -Mandala színezés könyvek, a felnőttek bárhol ön akar. 
Állatok színezés játék felnőtteknek egy szabad app, és nem igényel semmilyen internet kapcsolatot. Have fun holidays, a kertben, vagy egy hosszú óra repülés közben. Anti-stressz a színezés segít, hogy legyen nyugodt és kreatív. -A stressz enyhítésére app Felejtsd el a napi stresszt, és hagyja, hogy ColorMe kell az új személyes terapeuta. Fotók és képek szerkesztése, vagy egyszerűen létre néhány szép kollázs a top színező terápia részeként. -A támogatás és a kompatibilitás.
 Voltak folyamatosan fejleszti a felnőttek, rajz, firka, és festés játék, úgy, hogy minden Android készülékek futtatni a játékot. Hagyja, hogy segítsen javítani a játékot, azáltal, hogy egy őszinte felülvizsgálat, a Google play, olvasni, és érdekel minden egyetlen visszajelzés, ezért hoztuk létre arcok, emberek és karácsonyi színező oldalak. 
ColorMe - kifestőkönyv a felnőttek egy szabad app is, a nők és a férfiak valamennyi korosztálya nagy szerkesztő. Ha tetszik a legjobb játékok gyerekeknek és felnőttek Kövess minket: https://www.facebook.com/2brosgamesforkids Kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évetAlphabetical

Genres