Overkill 3

Craneballs

Action

com.craneballs.overkill3

Lépjen be a keresetet az audio-vizuális látvány, hogy több embert gyilkol meg 3. Vezesd az ellenállás a győzelem a gonosz erők frakció és a brutális gyilkos gépek. Több embert gyilkol meg 3 offline is játszható. ÚJ KOOPERATÍV MULTIPLAYER MÓD Hozd a barát játszani veled, vagy kampó megjelöl-val új egyek a CHAT szobában. Összeáll, és uralják a helyezések együtt. A co-op multiplayer tartalmazza: -Napi versenyek speciális hívójelek mindenki számára, és még jobb hívójelek-a nyertesek -Több jutalmazó - egyedi hívójelek, a berendezések és a még több embert gyilkol meg érmet (használja őket, hogy a rendelkezésre álló legjobb fegyvereket vásárolni) -Online profil a statisztika & eredmények megjelenítése -A gyors iramú többjátékos akció a játék chat rendszer -Lobbizni a csapattársak, kötekedik az ellenséget és megvitassák a stratégia chat szoba ÚJ VÉGTELEN MÓD Védd meg a generátor, ameddig csak lehetséges. A generátor ellenséget, Szia-feszültség villám Zsuzsanna Üdvözöljük, hogy a jövőben. A komor és sötét. A valaha elnyomó frakció akar mindenki, hogy kövessék, és engedelmeskedni. Ők semmi nem állítja meg. Ember megijed. Demoralizált. Azon keveseknek, akik harcot fájdalmasan túlerőben. De soha nem veszítsék el a reményt. Az emberek csak kell valaki, hogy mutassa meg nekik az utat. Fog feláll az emberiség és a harc a jövőre nézve? 
 PÁRATLAN FEGYVER TESTRESZABÁSI, RENGETEG FEGYVER FEJLESZTÉST ÉS MELLÉKLETEK Kar magát hatalmas fegyverarzenál kezdve a klasszikus sörétes puska, géppisztolyok, mesterlövész puska és géppuska szuper-meghajtású futurisztikus lőfegyverek teljesen testre szabható fegyverek. VÁLTOZATOS ÉS VÁLTOZÓ GAMEPLAY Utazás a folyamatosan változó környezetben a ellenséges sivatagok elhagyott városok és ipari komplexumok. Elleni küzdelem hűséges frakció katonák, nehéz assault selejtezők és mesterlövészek. Új taktikát használja nyerni minden csatát. KONZOL MINŐSÉGŰ GRAFIKA Tapasztalja meg a konzol minőségű közvetlenül a készülékre. Gyönyörűen renderelt világ, a hihetetlenül részletes fegyver modellek, ragdoll fizika és különleges fényhatások részei minden több embert gyilkol meg 3 tapasztalatok. EPIKUS BOSS csaták & filmművészet Leszel, erősebb és sokkal veszélyesebb, a frakció mindent megtesz a tőlük telhetőt, hogy hagyja abba. Előkészíti, hogy szembenézzen szörnyű robotok és mechanikai borzalmak egyenesen a legrosszabb rémálmok. 3RD SZEMÉLY LÖVÉS-VAL MOZGATHATÓ KIFEJEZETTEN EGYSZERŰ VEZÉRLŐK Kifejezetten mobil, könnyen kezelhető vezérlők kényelmes kap, és összpontosítani minden figyelmét a lövés. A KORSZERŰ NANO-RUHÁK Kap a védelem minden katona Kickstart ellenállás páncél kutatási védekezhet a futurisztikus golyóálló Nano-öltönyök megérdemli. 
Túlélni elég hosszú, és a legendás ellenállás vezetője lesz szüksége lesz a mestere a halálos pontossággal. Nélküle nem lesz nem hős. Csak csont maradt a homok. Van mit vesz? Fogja elveszíteni a reményt vagy a második látni az arcot az ellenség? Sosem fogod tudni, amíg meg nem próbálja.okey

Alphabetical

Genres