Unicorn coloring book for kids

2bros - games for kids

Casual

com.bros.games.coloring.game.kids.unicorn

2bros játékok bevezeti a festés és a rajzolás gyerekeknek az Android. Start rajz gyerekek színező oldalak, most élvez a képek egyszarvúak, lovak, pónik és más mese lények. Kifestőkönyv a kisgyermekek segíti a gyermekek, a kikapcsolódásra, és jobban érzi magát. A kisgyermek nem igényel internet kapcsolat-hoz elkezd doodling és a festészet a színező oldalak a gyerekek. Miről szól a színezés játékok? 
-A gyerekek színezés könyv tartalmazza több mint 50, színezés oldalak, a lányok. 
-Hozzon létre saját színkombinációk a rajz játék gyerekeknek. 
-Festés, és a lányok firka Egyszarvú célja is a kisgyermekek és csecsemők. 
 -Kifestőkönyv gyerekeknek van egyszerű vezérlők érintse meg a festék, és a csípés a nagyításhoz a színezés oldalak
 -A saját rajzok doodle a félelmetes eszközök egyikével.
 -Ossza meg alkotásai a család és a barátok a Facebook, Instagram, és más szociális apps. 
-Pihentető gyerekek zene és a hangok.
 -Az egyszarvú színező oldalak mind ingyen. -A félelmetes család, játék, és a lovak szerelmeseinek. -A gyermekek barátságos környezetben. 
Minden kép, színező játék gyerekeknek a gondosan kiválasztott, így minden lány szeretne festeni. Fedezze fel a csodálatos világ a mandalák, egyszarvúak, lovak és pónik kis mágikus tele. És nem kell aggódni, Hamupipőke vigyázni fog a gyerek a játék során, így lehetővé teszi, hogy dolgozzon valamit most -Kifestőkönyv gyerekeknek bárhol. 
Színező játék a lányok, egy szabad app, és nem igényel semmilyen internet kapcsolatot. Jó szórakozást a holiday, a kertben, vagy egy hosszú óra repülés közben. Hagyja, hogy a gyerek, kreatív és nyugodt. -Tanulni angolul játék közben. Angol tanulás, a gyerekek egy másik kis előnye az app. kifestőkönyv, gyerekek, angol nyelven. Érintse meg a szín, vagy egy eszköz a játék, és hogy kell kiejteni, angol nyelven. A gyermek is képes megtanulni angolul a színeket, míg ők jól érzik magukat. -A támogatás és a kompatibilitás. Voltak folyamatosan javítja a kis póni rajz, firka és festés játék úgy, hogy minden Android készülékek futtatni a játékot. Hadd segítsünk javítása a játék így egy becsületes felülvizsgálatát a googleplay, azt olvassuk, és érdekel minden egyes visszajelzést. 
A kis póni játék lányoknak egy szabad app, minden korosztály számára. Ha szereted a legjobb játékok, gyerekeknek, a lányok és a csecsemők kövesse a: https://www.facebook.com/2brosgamesforkidsAlphabetical

Genres